Žur z razlogom »Js pa grem v šolo«

Facebooktwittergoogle_plus

Se spomnite, kako smo vas ob začetku šolskega leta spraševali o tem, kakšno dobrodošlico bi si želeli za prvi šolski dan?

V OŠ bratov Letonja Šmartno ob Paki so se domislili, da bi priredili koncert, in se pri tem očitno prav imenitno zabavali.

Kako je bilo, so opisali mladi novinarji pod vodstvom mentorice Mojce A. Juras.

Žur z razlogom »Js pa grem v šolo«

In zakaj se ne bi veselili novega šolskega leta? Saj se vendar šolarji srečate po dolgih poletnih počitnicah s svojimi prijatelji, da, za razred starejši, ulovite vse nove in nepozabne dogodivščine, ki jih novo šolsko leto prinese z vsako jesenjo.

Letos smo se na OŠ bratov Letonja Šmartno ob Paki, ker se je ideje spomnil naš ravnatelj Bojan Juras, odločili, da prvi šolski dan obarvamo zares malo drugače − z žurom z razlogom »Js pa grem v šolo«.

In kdo bi bil seveda bolj primeren za takšen žur kot legendarni slovenski kantavtor Adi Smolar?

Osmošolka Neli se je pod vodstvom učiteljice Mojce A. Juras že med počitnicami pripravila, da so se naši sončki na zabavo dobro ogreli, v nadaljevanju pa je vajeti v svoje roke skupaj s svojo kitaro seveda prijel Adi in žur se je lahko začel.

Živela naša sončna šola, živel prvi šolski dan, živel Adi!

Prav lepo pa je bilo slišati, kako je iz vseh grl v prenovljeni avli odmevala tudi naša šolska himna, s katero smo tako tudi uradno otvorili novo šolsko leto.

 

image_print
Facebooktwittergoogle_plus
1. septemberdobrodošlicaOŠ bratov Letonja Šmartno ob Pakiprvi šolski dan

Sonja • 5. 10. 2015


Prejšnja objava

Naslednja objava

Dodaj odgovor