Časoris
Iskanje resnice v svetu novic. Ilustracija: Urška Stropnik Šonc
Ilustracija: Urška Stropnik Šonc

Lažne novice v koronačasih, brezplačni spletni seminar v decembru

Ste tudi vi na družbenih omrežjih naleteli na novico, da se lahko pred novim koronavirusom zaščitite s česnom ali toplo vodo?

Kako prepoznati lažne novice in se tako zavarovati pred zlorabami na spletu ter zakaj je treba pomisliti, preden informacije delimo na družbenih omrežjih?

sredo, 16. decembra, ob 16.00 se nam pridružite na brezplačnem interaktivnem spletnem seminarju Kako prepoznati lažne novice in ostati varni na spletu?, ki bo trajal 45 minut.

Če želite dostop do videopovezave, vas prosimo, da se prijavite s svojim elektronskim naslovom do 16. decembra ob 12.00.

Brezplačni spletni seminar je namenjen vsem, ki jih zanima, kako prepoznati lažne novice in se zavarovati pred dezinformacijami oziroma informacijskimi prevarami in zlorabami na spletu.

Kratke brezplačne seminarje bomo pripravljali enkrat na mesec vse do decembra.

US Embassy logo

***
Brezplačni spletni seminar pripravljamo v okviru projekta Alumni za boljšo znanstveno in zdravstveno pismenost (Alumni Advancing Science and Health Literacy), ki ga sofinancira U.S. Embassy Ljubljana.

Sonja

Merljak Zdovc je urednica Časorisa. Je zelo radovedna in rada spoznava ljudi in njihove zgodbe. Veliko piše in včasih posname tudi kakšen video. Vesela bo, če ji pišeš.

Vprašanje tedna

Vreme

Ljubljana Slovenia
Cloudy
1°C
 

Podprite Časoris

Pomagajte nam ohraniti Časoris.
Brez vas ni nas.

Pošljite sms Casoris5 na 1919 in darujte 5 evrov.

ali

Pomagajte prek PayPala. Uporabite lahko tudi bančno kartico.

Kako še lahko podprete Časoris?

Spletni arhiv Časorisa

Hej, te zanima, kaj se dogaja okoli tebe?

Naroči se na Časoris in vsak dan izveš vse, kar moraš vedeti, da izpadeš kul pred frendi. S prijavo sprejemaš splošne pogoje in politiko zasebnosti.