Novo šolsko leto. Vir: Pixabay

V šoli naj ne zmanjka časa za dobro voljo in smeh

Facebooktwittergoogle_plus

Hej, Časorisovke in Časorisovci!

Poletne počitnice se končujejo in že v ponedeljek boste lahko sošolkam in sošolcem hiteli pripovedovati, koliko zanimivega ste doživeli.

Verjamem, da so počitnice, kot vedno, minile še prehitro. A zagotovo se že veselite ponovnega snidenja s šolskimi prijateljicami in prijatelji.

Kaj pa vaše nove učiteljice in učitelji, razredničarke in razredniki, že veste, kdo bodo?

Najbolj vznemirjeni pred začetkom novega šolskega leta ste verjetno prvošolke in prvošolčki. Z vstopom v šolo postajate »ta veliki«, naučili se boste brati, pisati, računati in še veliko drugih zanimivih reči.

Bodite radovedni, čim več sprašujte, sodelujte, poslušajte in prepričana sem, da vam v šoli ne bo niti malo dolgčas. Učiteljice in učitelji že težko čakajo, da vam prisluhnejo, pomagajo in odgovarjajo na vaša vprašanja.

Dragi otroci, želim vam uspešno šolsko leto, naj bo šola prijeten izziv. Pri tem pa ne pozabite biti otroci ter prijatelji drug drugemu, da se boste v šoli vsi dobro počutili. Pomagajte si, sodelujte in bodite prijazni drug z drugim, tako s sošolkami in sošolci kot tudi učiteljicami in učitelji.

Poleg osvajanja znanja pa naj vam nikoli ne zmanjka časa tudi za dobro voljo in smeh.

Pa srečno!

Vaša Maja

image_print
Facebooktwittergoogle_plus
1. septemberministricaministrstvo za izobraževanjepočitnicešola

MIZŠ • 29. 8. 2018


Prejšnja objava

Naslednja objava

Dodaj odgovor