Časoris
Podaj žogo naprej. Vir: Osebni arhiv
Podaj žogo naprej. Vir: Osebni arhiv

Zgodbe iz domače učilnice: Izziv Podaj žogo naprej

Podaj žogo naprej je projekt oziroma izziv, ki so nam ga v šoli zastavili kot medrazredno tekmovanje v okviru športne vzgoje.

Izziva se nismo prestrašili. Vedeli smo, da je to v danem trenutku najboljše za vse.

V našem razredu ga nismo sprejeli le kot tekmovanje med razredi. Želeli smo nekaj več. Potrudili smo se in pripravili video, ki je presegel magično mejo tisoč ogledov.

Zahvaljujem se vsem, ki ste si ga ogledali in delili. Delila sta ga tudi profesor Boris Krabonja in Dijaška organizacija Slovenije, in tudi njim se zahvaljujem. Ko sem videl, da je povezavo do videa delil profesor Boris, sem vedel, da naše delo ni bilo zaman. 

Pri videu je sodelovala vsa ekipa, ves razred, ki je res športni razred, kar tudi velikokrat pokažemo. Zakaj pravim, da je naš razred ekipa? Ker se zavedam, da lahko le s skupnimi močmi delamo, to kar delamo, in da bomo tako tudi nadaljevali.

Hvala vsem, ki ste naše delo pohvalili. Ta pohvala gre na račun celotnega razreda. Tisti posamezniki, ki niso v posnetku, so pomagali na kakšen drug način. Uvodno glasbo je naredil sošolec, ki igra kitaro.

Podaj žogo naprej. Vir: Osebni arhiv
Podaj žogo naprej. Vir: Osebni arhiv

Vsekakor pa nismo edini na šoli, ki smo naredili videoposnetek na to temo. Zelo lep video so naredili sosošolci iz 1. c z njihovo predsednico razreda na čelu. Tukaj jih moram pohvaliti za odličen video. Bravo!!

Sem velik optimist, zmagali bomo. Seveda je za nas športnike vedno cilj zmaga, ampak če se to ne bo uresničilo, je pomembno, da smo sodelovali.

Med šolanjem na daljavo smo se naučili veliko novih stvari. Meni je šolanje na daljavo zakon. V našem razredu vsak teden izvajamo tudi teambuilding.

V tem trenutku ne vemo, kako bo šolanje potekalo do 24. junija, ampak upamo, da bomo lahko septembra spet skupaj v šolskih klopeh. Seveda se ne pogrešamo samo dijaki, pogrešamo tudi profesorje.

Adrijan Islamaj, predsednik razreda 1. š, Srednja ekonomska šola in gimnazija Maribor

***

Želiš deliti svojo zgodbo iz domače učilnice z nami? Piši nam na urednik@casoris.si. Z veseljem jo bomo prebrali in objavili.

Časoris

V Časorisu s svojimi zapisi in razmišljanji gostujejo tudi otroci, učitelji, ravnatelji, strokovnjaki in starši.
V prispevkih je zapisano njihovo mnenje, ki ne izraža nujno stališč uredništva.

Vprašanje tedna

Podprite Časoris

Pomagajte nam ohraniti Časoris.
Brez vas ni nas.

SMS

Pošljite sms Casoris5 na 1919 in darujte 5 evrov.

ali

SMS

Pomagate nam lahko tudi na druge načine: z rednim mesečnim nakazilom, z bančno kartico ali prek PayPala.