fbpx
Časoris
Novo šolsko leto. Vir: Pixabay
Novo šolsko leto. Vir: Pixabay

V šoli naj ne zmanjka časa za dobro voljo in smeh

Hej, Časorisovke in Časorisovci!

Poletne počitnice se končujejo in že v ponedeljek boste lahko sošolkam in sošolcem hiteli pripovedovati, koliko zanimivega ste doživeli.

Verjamem, da so počitnice, kot vedno, minile še prehitro. A zagotovo se že veselite ponovnega snidenja s šolskimi prijateljicami in prijatelji.

Kaj pa vaše nove učiteljice in učitelji, razredničarke in razredniki, že veste, kdo bodo?

Najbolj vznemirjeni pred začetkom novega šolskega leta ste verjetno prvošolke in prvošolčki. Z vstopom v šolo postajate »ta veliki«, naučili se boste brati, pisati, računati in še veliko drugih zanimivih reči.

Bodite radovedni, čim več sprašujte, sodelujte, poslušajte in prepričana sem, da vam v šoli ne bo niti malo dolgčas. Učiteljice in učitelji že težko čakajo, da vam prisluhnejo, pomagajo in odgovarjajo na vaša vprašanja.

Dragi otroci, želim vam uspešno šolsko leto, naj bo šola prijeten izziv. Pri tem pa ne pozabite biti otroci ter prijatelji drug drugemu, da se boste v šoli vsi dobro počutili. Pomagajte si, sodelujte in bodite prijazni drug z drugim, tako s sošolkami in sošolci kot tudi učiteljicami in učitelji.

Poleg osvajanja znanja pa naj vam nikoli ne zmanjka časa tudi za dobro voljo in smeh.

Pa srečno!

Vaša Maja

MIZŠ

Novice z ministrstva za izobraževanje ekipa sodelavcev ministrstva pripravlja, posreduje ali omogoča za bralce Časorisa.

Vprašanje tedna

Vreme

Ljubljana Slovenia
Showers
22°C
 

Podprite Časoris

Pomagajte nam ohraniti Časoris.
Brez vas ni nas.

Pošljite sms Casoris5 na 1919 in darujte 5 evrov.

ali

Pomagajte prek PayPala. Uporabite lahko tudi bančno kartico.

Kako še lahko podprete Časoris?

Spletni arhiv Časorisa