fbpx
Časoris
Metka in Nina.

Metka in Nina ali Projekti dveh avš

Zakaj avše?

Ker bi se za Metko bolj spodobilo, da bi kot prava najstnica raje sanjarila o luštnih tipih, se kregala s starši, delala selfije in bila pretežno muhaste volje.

Nina pa bi (v času snemanja še kot nosečnica) in mamica morala doma skrbeti za svojo punčko, pospravljati stanovanje ali nežno božati svoj trebuh.

Brez skrbi. Vse to sva počeli. Ampak zraven sva počeli še malo več.

Vozili sva se naokoli po našem lepem Zasavju, se basali s sladoledom, težili ljudem, če jih lahko posnameva, spoznali nekaj kul ljudi, razmišljali o Marquezovem nasmehu in naredili ogromno selfijev.

Zraven pa sva seveda vlekli še trebušček ter ta malo deklico (zdaj že ta veliko), ki je bila zelo vesela količin sladoleda, še bolj pa igral, s katerimi sva jo redno animirali.

In zakaj sva se sploh lotili posnetka o Zasavju?

V prvi vrsti preprosto zato, ker se nama da.

Ker se radi druživa, ker nama gredo po glavi iste traparije, ker radi delava kaj novega, smešnega.

Želeli sva predstaviti Zasavje z lepe plati.

Naš kraj še vedno velja za prašen in neprivlačen del Slovenije. V resnici pa se v njem skriva polno luštnih in prekrasnih kotičkov ter zanimivih, delovnih, srčnih ljudi. Čeprav obe radi potujeva in obiskujeva tuje kraje (ena od naju predvsem tiste, kjer so motoristične dirke), se vedno radi vrneva domov.

Zakaj? Kar poglejte v filmčku!

Drug razlog pa je seveda to, da ciljava na Hollywood. Prepričani sva, da bova čez kakšno leto ali dve že postali slavni igralki in se bo Brad Pitt boril, da bi lahko snemal filme z nama.

Če le ne bodo v javnost prišli vsi tisti prekrasni selfiji, ki sva jih vmes posneli … kot pravi najstnici, seveda.

Pa ostanite z nama še naprej … nov filmček prihaja kmalu. Do takrat pa naju lahko spremljate na kanalu Časorisa na portalu You Tube.

Nina

Jelen je Tršica Nina, učiteljica, ki je požrla vso pamet na svetu! Zakaj? Ker je že bila nesrečno zaljubljena. Ker se je sekirala zaradi krivega nosu. Ker so ji starši parali živce. Tršica Nina je doživela vse to in še stokrat več! In preživela! In teh trenutkov se zelo rada spominja! Zato vam, dragi mulci, z veseljem pametuje v Časorisu.

Vprašanje tedna

Vreme

Ljubljana Slovenia
Sunny
16°C
 

Podprite Časoris

Pomagajte nam ohraniti Časoris.
Brez vas ni nas.

Pošljite sms Casoris5 na 1919 in darujte 5 evrov.

ali

Pomagajte prek PayPala. Uporabite lahko tudi bančno kartico.

Kako še lahko podprete Časoris?

Spletni arhiv Časorisa