Časoris
Kaja in Neja preganjata dolgčas. Animacija: Anže Sobočan
Animacija: Anže Sobočan

Kaja in Neja preganjata dolgčas

Čeprav skušaš biti pogumna, te v teh koronskih časih verjetno marsikaj muči. Tako kot vse nas. Enega bolj, drugega manj, a skoraj ga ni junaka, ki se mu ne bi včasih začele motati po glavi težke misli. Ali pa bi zdolgočaseno obsedel na kavču. Ali pa bi ga mučilo, da na nekatera vprašanja v zvezi s korono ne najde pravega odgovora. Ali, še slabše: da med vsemi informacijami ne ve več, kaj je res in kaj ne.

Mogoče ti bo pomagalo, če prisluhneš Kaji in Neji, našima koronskima junakinjama. Punci se ne ustrašita nobene koronske pošasti. Kadar se srečata s katero od njih, se ji pogumno postavita po robu.

Le kako?

Napeto začneta razmišljati, kako bi jo izgnali iz svojega življenja. Enkrat ima več dobrih idej Kaja, drugič Neja. Pomembno pa je, da sta zaveznici v tem boju in druga drugi stojita ob strani.

Kako Kaja in Neja preganjata dolgčas? Oglej si video. Morda dobiš idejo, kaj lahko v koronačasih počneš ti.

V naslednjih tednih izveš še, kako Kaja in Neja preganjata …

  • lenobo
  • tesnobo
  • nevednost
  • nezaupanje

Romana

Dobnikar Šeruga rada potuje po vsem svetu. Spoznava nove kraje in ljudi in se vedno znova razveseli spoznanja, da smo prebivalci tega planeta zelo različni in vendar povsem enaki.

Vprašanje tedna

Vreme

Ljubljana Slovenia
Mostly cloudy
3°C
 

Podprite Časoris

Pomagajte nam ohraniti Časoris.
Brez vas ni nas.

Pošljite sms Casoris5 na 1919 in darujte 5 evrov.

ali

Pomagajte prek PayPala. Uporabite lahko tudi bančno kartico.

Kako še lahko podprete Časoris?

Spletni arhiv Časorisa

Hej, te zanima, kaj se dogaja okoli tebe?

Naroči se na Časoris in vsak dan izveš vse, kar moraš vedeti, da izpadeš kul pred frendi. S prijavo sprejemaš splošne pogoje in politiko zasebnosti.