Časoris

Časorisove aprilske videonovice

V mesecu aprilu nas je zaznamoval umik od vsega tistega, kar smo tako radi počeli, se pri tem družili s prijatelji in znanci, šolali v šolskih klopeh in klepetali s sošolci, nakupovali in se potepali.

Ukrep za zajezitev širjenja novega koronavirusa je zaprl tudi šolske ustanove in šolanje iz učilnice premaknil na daljavo.

Tudi naši družabni stiki so se omejili na dopisovanje na družbenih omrežjih, zato sta pevka in novinarka Sabrina Zavšek in režiser Anže Sobočan v aprilskih videonovicah spregovorila o varnosti na spletu in kako se lahko ustrezno zaščitiš pred vdori nevarnih hekerjev v svoj računalnik.

Sabrina je pojasnila tudi, zakaj je trenutno zrak čistejši, in ob koncu voščila vse najboljše za Časorisov rojstni dan!

Tega namreč praznujemo prav konec aprila, zato bomo ves prihodnji teden objavljali pogovore s sodelujočimi in 30. aprila, na peti rojstni dan od prve objave v Časorisu, pripravili še rojstnodnevni video. 🙂

Časorisu smo odprti tudi za tvoje predloge! Kaj te zanima, kaj želiš videti in slišati v prihodnjih Časorisovih videonovicah?

Piši nam in z nami deli svoje kreativne ideje! Veseli te bomo!

Sabrina

je novinarka in pevka. Poučuje petje in izobražuje o pomembni vlogi glasu. Potuje, bere in posluša zgodbe. Rada živi in išče lepoto v ljudeh.

Vprašanje tedna

Podprite Časoris

Pomagajte nam ohraniti Časoris.
Brez vas ni nas.

SMS

Pošljite sms Casoris5 na 1919 in darujte 5 evrov.

ali

SMS

Pomagate nam lahko tudi na druge načine: z rednim mesečnim nakazilom, z bančno kartico ali prek PayPala.