Časoris
Dunkin Devils

Hudo dobra telovadnica

Hej, Časorisovke in Časorisovci !

Z zanimanjem prebiramo pisane novice v Časorisu in porodila se nam je misel, da vas zagotovo zanima tudi, s čim se ukvarjamo na ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport.

Prepričani smo, da imate obilo zamisli, predlogov in vprašanj o tem, kako naj bi izgledala šola, kaj morda pri pouku pogrešate in česa je po vašem preveč. Morda imate kakšno vprašanje ali predlog za našo ministrico Majo? Tukaj smo, da vam prisluhnemo in odgovarjamo.

Z veseljem in velikim zanimanjem pričakujemo vaša razmišljanja in vprašanja, ki jih pošiljajte na urednik@casoris.si.

Seznanjali vas bomo tudi z novicami, ki so namenjene prav vam, šolarkam in šolarjem ter dijakinjam in dijakom. Tokrat vas vabimo v »hudo dobro telovadnico«.

Hudo dobra telovadnica

Že poznate projekt HUDOdobra TELOvadnica? Gre za javni natečaj Fakultete za šport Univerze v Ljubljani, pod pokroviteljstvom našega ministrstva, v okviru katerega bomo posodobili eno šolsko telovadnico. Kaj morate storiti, da bi to bila prav vaša telovadnica?

Naredite čim bolj izviren posnetek oziroma kolaž fotografij na temo »HUDOdobra TELOvadnica« in se prijavite.

Tudi Dunking Devils za svoje vrtoglave in dih jemajoče akrobacije potrebujejo varno športno opremo. Poglejte, kako spretni so pri tem.

Nestrpno pričakujemo vaše domiselne predstavitve uporabe športne opreme v šolski telovadnici.

Žirija bo vaše prispevke ocenjevala do 15. maja, potem pa izmed desetih najboljših izbrala štiri naj predloge šol in jih v prvi polovici junija dala v spletno glasovanje.

Pišite nam. Do prihodnjič vsem skupaj lep pomladni pozdrav. 🙂

MIZŠ

Novice z ministrstva za izobraževanje ekipa sodelavcev ministrstva pripravlja, posreduje ali omogoča za bralce Časorisa.

Vprašanje tedna

Vreme

Ljubljana Slovenia
Cloudy
15°C
 

Podprite Časoris

Pomagajte nam ohraniti Časoris.
Brez vas ni nas.

Pošljite sms Casoris5 na 1919 in darujte 5 evrov.

ali

Pomagajte prek PayPala. Uporabite lahko tudi bančno kartico.

Kako še lahko podprete Časoris?

Spletni arhiv Časorisa