fbpx
Časoris
Okrašena Ljubljana.

Otroško silvestrovanje

Decembrska vročica se umirja.

Otroci in odrasli smo ves mesec krasili, se veselili, pisali pisma trem dobrim možem in se družili s prijatelji in bližnjimi.

[Best_Wordpress_Gallery id=”24″ gal_title=”Silvestrovo”]

Pred nami je le še silvestrski večer. Tudi otroci radi silvestrujete.

Ponavadi so vam silvestrovanje z ognjemetom pripravili že popoldne, toda v družinskem centru Mala ulica so se letos odločili, da bodo nocoj organizirali prvo pravo otroško silvestrovanje v Ljubljani.

Zabava se bo začela takrat, ko se začnejo silvestrovanja za odrasle – ob 19. uri zvečer. Trajala bo do 1. zjutraj, ko bodo male žurerje prišli iskat starši.

Organizatorka Eva Strmljan Kreslin napoveduje tudi čisto pravo silvestrsko večerjo. »Verjamem, da bodo zadovoljni tako otroci kot njihovi starši, ki si bodo medtem lahko privoščili ‘odraslo’ silvestrovanje.«

Zabava bo čisto prava: s slovesno opravo, bleščečimi dodatki in božično predstavo. »Dobro bomo jedli, kaj sladkega popili in noreli vse tja do polnoči, ko naš čaka odštevanje, silvestrsko voščilo in topel objem z nešteto željami,« se veseli Eva Strmljan Kreslin.

Otroci bodo pekli tudi ingverjeve piškote, se naličili v lepotilnici, rajali in noreli, iskali novoletna darila, predvsem pa točno opolnoči nazdravili novemu letu in v zrak spustili konfete.

Srečno, prijazno, strpno, zdravo in mirno novo leto 2016.
Srečno, prijazno, strpno, zdravo in mirno novo leto 2016.

V uredništvu Časorisa vam želimo, da bi nocojšnji večer kar najlepše preživeli, kjerkoli že boste, in vam kličemo – Srečno 2016!

 

 

 

 

Sonja

Merljak Zdovc je urednica Časorisa. Je zelo radovedna in rada spoznava ljudi in njihove zgodbe. Veliko piše in včasih posname tudi kakšen video. Vesela bo, če ji pišeš.

Vprašanje tedna

Vreme

Ljubljana Slovenia
Fog
16°C
 

Podprite Časoris

Pomagajte nam ohraniti Časoris.
Brez vas ni nas.

Pošljite sms Casoris5 na 1919 in darujte 5 evrov.

ali

Pomagajte prek PayPala. Uporabite lahko tudi bančno kartico.

Kako še lahko podprete Časoris?

Spletni arhiv Časorisa