Časoris
Prvič se je zgodilo, da se je v finale uvrstila in v njem tudi zmagala tekmovalka, ki je od voditeljev prejela zlati gumb. Foto: Damjan Žibert/PRO Plus
Prvič se je zgodilo, da se je v finale uvrstila in v njem tudi zmagala tekmovalka, ki je od voditeljev prejela zlati gumb. Tako pa se je Tajda pokazala v polfinalu. Foto: Damjan Žibert/PRO Plus

Tajda Korče won Slovenia’s Got Talent!

The show Slovenia’s Got Talent got a new winner!

What did the contestants prepare for the finals of the eighth season?

Tina Pezdirec performed a specially adapted song from the film Frozen, Martin Arbi with his song Edina, Marko Stanković with the rock ballad Knocking on Heaven’s Door and Ana Grdadolnik with the evergreen Christmas hit All I Want For Christmas Is You.

The harp duo, musicians De Liri, combined the songs Orion and Od višine se zvrti.

Gymnast Tajda Korče came on stage in a box, acrobat Tamia Šeme breathed fire, Maša Ferme showed a trick with hula hoop rings.

Mother and daughter, Suzana and Julija, danced a story about quarrels between children and their parents.

The tenth finalist, Croatian singer Dino Petrić, did not perform as he contracted the coronavirus. However, he posted a mixture of Slovenian Christmas and New Year’s songs, which he wanted to present in the finals, on YouTube.

Tamia Šeme and Tajda Korče qualified for the super finals. Tajda collected the most phone votes.

»I’m still waiting to wake up. Thank you for every vote, I am grateful for everything,« she said to the hosts of the show, Peter Poles and Sašo Stare, after the announcement of the victory. It was their golden button that took her from the audition to the semifinals.

If you also have some talent, you can apply to compete in the new, ninth season of the show!

Jan Plestenjak, who performed during the telephone voting, invited all the singing finalists to perform with him at a Valentine’s Day concert in Stožice.

Points To Consider

  1. Whose performance convinced you the most?
  2. Which of the young hopes impressed you the most?
  3. Are you watching another show similar to Slovenia has talent?

***

The original version of this article was published on December 20th.

English translation courtesy of JL FlannerTotal Slovenia News, an English language website with news from and about Slovenia.

Sandra

Hanžič je novinarka, ki jo ob spremljanju vsakodnevnega dogajanja najbolj veselijo druženje s prijatelji, potovanja in sprehodi v naravo.

Vprašanje tedna

Vreme

Ljubljana Slovenia
Sunny
-7°C
 

Podprite Časoris

Pomagajte nam ohraniti Časoris.
Brez vas ni nas.

Pošljite sms Casoris5 na 1919 in darujte 5 evrov.

ali

Pomagajte prek PayPala. Uporabite lahko tudi bančno kartico.

Kako še lahko podprete Časoris?

Spletni arhiv Časorisa

Hej, te zanima, kaj se dogaja okoli tebe?

Naroči se na Časoris in vsak dan izveš vse, kar moraš vedeti, da izpadeš kul pred frendi. S prijavo sprejemaš splošne pogoje in politiko zasebnosti.